Echipa Snowboard

Despre Snowboard

Snowboardingul este un sport olimpic si paralimpic dar si o activitate recreationala indragita de oameni in toata lumea.
Totul a inceput cu mai bine de jumatate de secol in urma, cand un inginer american, pe numele sau Sherman Poppen a cosntruit o jucarie pentru fetele sale unind 2 skiuri si punand in fata o franghie pt ghidaj. Aceasta jucarie , numita snuffer s-a dovedit foarte populara si este considrata stramosul snowboardingului modern. Pionierii snowboardingului Tom Sims, Jake Burton sau Mike Olson au dezvoltat in permanenta tehnologii noi ce au dus la echipamentul intalnit in zilele noastre.

Echipa noastra

Echipa tanara si profesionista a monitorilor de la scoala de ski si snowboard Snowline este entuziasmata sa va invete si sa va impartaseasca din experienta si pasiunea lor pentru sporturile de alunecare pe zapada, asigurand o multime de actiune, aventura si distractie.
Acreditati AMPSR- Asociatia Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, membra ISIA- International Ski Instructors Association, toti monitorii de ski si snowboard participa in mod regulat la CURSURI de perfectionare pentru a va asigura ca primiti intotdeauna cea mai inalta calitate a predarii, in conformitate cu cele mai recente abordari. Cu ani de experienta, monitorii nostrii ofera lectii intr-o maniera care li se adreseaza atat celor mai induiosatori copii, cat si celor mai infricosati adulti.
De asemenea, in echipa sunt si sportivi de performanta din cadrul Campionatului National de Ski Alpin si din cadrul Campionatului National de Snowboard, care participa la concursuri organizate de Federatia de Ski si Snowboard, la nivel national si international.
Andrei Mortila
Andrei Mortila
Monitor Snowboard / Ski
Fost sportiv de performanta, component al lotului national de snowboard cu participari la 2 Campionate Mondiale de Snowboard, si cu cea mai inalta...
Alexandru Munteanu
Alexandru Munteanu
Monitor Snowboard
Nascut pentru sporturile de alunecare pe zapada , el practica snowboarding de la varsta de 9 ani.
Denis Constantin
Denis Constantin
Monitor Snowboard
Vlad Visan
Vlad Visan
Monitor Snowboard
Primul lui contact cu snowboardul a avut loc in Decembrie 2004 si de atunci nu a mai incetat sa iubesca acest sport minunat. Cea mai mare...
Gutu Costin
Gutu Costin
Monitor Snowboard
Pasionat de sport, dupa practicarea mai multor discipline (fotbal, tenis, tenis de masa, atletism, volei), in 2005 a incercat pentru prima data...