Tip lectii snowboard

Lectii Snowboard

Snowline ofera o gama larga de lectii de snowboard pentru toate varstele si toate nivelurile de pregatire, sub forma de lectii individuale si de grup, de la incepatori pana la avansati, ajutandu-va sa atingeti nivelul de aptitudini pe care l-ati dorit dintotdeauna.

Daca doriti sa incercati acest sport minunat, monitorii nostrii acreditati AMPSR, membra ISIA, va vor sprijini de la primul contact al snowboardului cu zapada, pana la cele mai agresive coborari in afara partiei amenajate.

Lectiile private se adreasa atat incepatorilor, cat si avansatilor. Pentru incepatori, lectiile private sunt cea mai eficienta modalitate de a invata intr-o perioada scurta de timp, deoarece beneficiati de o atentie personalizata pe masura ce explorati acest sport. Pentru snowboarderii experimentati si avansati,avem monitori specializati in snowpark si freeride, care va vor ajuta sa va perfectionati stilul si tehnica.

Lectiile colective de snowboard sunt placute si ofera o oportunitate minunata de a va face noi prieteni sau de a invata acest sport impreuna cu familia sau prietenii.

Snowboardingul de grup ofera o tona de distractie si o experienta de neuitat, cu sansa de a profita la maximum de pantele perfect ingrijite ale statiunilor de pe Valea Prahovei.

Fie ca experimentati snowboarding-ul pentru prima data, fie ca sunteti in cautarea de noi experiente, monitorii nostri se vor dedica total pentru a va satisface nevoile intr-un mediu sigur.